Това каза по БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.  Без усилие

...
Това каза по БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.  Без усилие
Коментари Харесай

Тома Биков: Не сме казали, че НЕКСО е партийна касичка. В състояние сме на криптополитика

Това сподели по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков. 

 

Без изпитание няма да се случи нищо хубаво. Третият път постоянно е по-труден от първия. Реалистичният вид за трети мандат е Демократична България. Не виждам алтернатива за Българска социалистическа партия. С тях имаме противоположни позиции във връзка с еврото и модернизацията на българската войска. Ние сме в постреволюционна обстановка. Не се е появила нормализацията. Затова сменяме парламенти и не можем да изберем държавно управление. Живеем в безусловно безвремие. На Политическа партия не бихме дали министър председател. С тях имаме дълбоки разлики. Позициите ни са отслабени в Европейски Съюз. Авторитетът на България в чужбина не е бил подобен от дълго време. Сагата с Македония не е завършила.

 

Не сме споделили, че НЕКСО е партийна касичка. Сервира се огромно интернационално следствие с партньорски служби-американците, Европол. Трудно може да се каже, че желаеме да очерним някого.

 Ние зададохме въпроси, не сме споделили кое е касичка. Избягваме да спекулираме, откакто следствието е в своя начален етап. Понякога за секунди въпросът се трансформира в отговор. Сега си спомних борбата за Българска народна банка сред Гюров и Каримански. Там се изостриха до край връзките сред Политическа партия и Има Такъв Народ.

 

Тук може единствено да спекулираме. Но през вчерашния ден гледах чуването на Гюров в комисията и той сподели, че желае да отвори банковите принадлежности към тези новаторски разплащания. Тогава се чудих. Те сложиха на карта съществуването на това държавно управление и тази коалиция. Въпросът ни е до каква степен тази компания е имала отношение с българската политика.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР